retete culinare

Vinete umplute

Reteta din categoria: Aperitive cu legume



Vinete umplute

Gateste si

Ingrediente
500 gr. cartofi, 100 gr. faina, sare, 2 linguri unt, 1 ou, cateva linguri pesmet alb.

Mod de preparare
Se face o coca din cartofii fierti in coaja, curatati si rasi, oul batut, 1 lingura unt, faina si sarea.
Se intinde pe masa de aluat presarata cu faina, o foaie groasa de 1/2 cm.
Se unge suprafata cu o lingura de unt, se presara cu pesmet.
Se taie fasii inguste, se ruleaza fiecare fasie, se inchide apasand marginile si se coc in tava unsa, la cuptor.

Comentarii

comments


Retete din aceeasi categorie

Reteta din catagoria: Diete

Paella delicioasa
Recipe Type: paste
Ingredients
  • 600 g file de peste (cod, s
Citeste reteta

Reteta din catagoria: Prajituri

Prajitura Morena
Recipe Type: prajituri
Prep time: 2 hours
Total time: 2 hou
Citeste reteta

Reteta din catagoria: Fără categorie

Peste prajit in sos de otet
Ingredients
  • Ulei de masline pentru prajit
  • 500 g pe
Citeste reteta

Reteta din catagoria: Retete de post

Ardei umpluti
Ingredients
  • 18 – 12 ardei grasi
  • 200 g ciuperci
  • 100 g orez
Citeste reteta

Reteta din catagoria: Aperitive cu peste

Ingredients
  • ulei de floarea-soarelui-4 linguri
  • ceapa alba-1 bucata
  • usturoi uscat-2 catei
  • ardei gras-1 bucata
  • morco
Citeste reteta

Reteta din catagoria: Salate reci

Puisori in cuib (pentru 2 persoane)
Prep time: 30 mins
Total time: 30 mins
Ser
Citeste reteta