Supa de ou

Supa de ou

Author: Retete Culinare Noi
Ingredients
  • opt oua,
  • 500 ml smantana,
  • un gogosar,
  • o ceapa,
  • doi morcovi potriviti,
  • o telina,
  • un pastarnac,
  • un cartof mare,
  • o capatana usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • trei linguri otet.
Instructions
  1. In 3 litri apa se pun la fiert, taiate marunt, ceapa, gogosarul, morcovul, telina, pastarnacul si cartoful.
  2. Separat se face o omleta care se lasa la racit intr-o farfurie intinsa.
  3. Cand este rece se taie fideluta.
  4. Cand legumele sunt aproape fierte, se sareaza si se pipereaza supa, se adauga usturoiul pisat marunt si omleta taiata.
  5. Se pune, dupa gust, otetul (este foarte bun otetul de la gogosarii conservati).
  6. Se mai da in cateva clocote si se drege cu smantana.