Supa de linte – reteta turceasca

Supa de linte – reteta turceasca

Author: Retete Culinare Noi
Ingredients
  • 1/4 pachet unt,
  • 2 cepe,
  • 1/2 kg linte rosie,
  • 250 gr. rosii decojite conserva,
  • sare,
  • piper
Instructions
  1. Spalati bine lintea si lasati-o in apa rece.
  2. Taiati ceapa marunt, puneti untul in oala de ciorba si, dupa ce se topeste, caliti ceapa in el pana la aurire.
  3. Adaugati rosiile taiate si decojite si lintea scursa de apa, sare si piper.
  4. Amestecati putin si adaugati 1 litru de apa pentru o supa deasa.
  5. Daca o doriti mai fluida, completati cu apa pana la compozitia dorita.
  6. Se fierbe la foc mediu spre mic 45 minute.
  7. Se serveste fierbinte, insotita de 1/4 lamaie, care se stoarce in supa.