Salata de cartofi cu crenvursti

admin, 1 decembrie 2012

Salata de cartofi cu crenvursti

Author: Retete Culinare Noi
Ingredients
  • 1 kg cartofi albi, 3 ardei grasi (verzi si rosii), 3 cepe, 500 g crenvursti, verdeata, sare, piper.
  • Maioneza: 2 galbenusuri crude, zeama de lamaie, ulei.
  • Pentru decor: rosii, verdeata (marar, patrunjel).
Instructions
  1. Se prepara o maioneza din 2 galbenusuri nefierte, ulei si zeama de lamaie.
  2. Se fierb cartofii în coaja, la fel si crenvurstii.
  3. Ardeii se taie feliute inguste, ceapa se taie pestisori, iar cartofii cubulete.
  4. Maioneza se amesteca cu ardeii, cartofii si ceapa.
  5. Se adauga putina verdeata, sare si piper dupa gust.
  6. Se serveste cu crenvursti fierti si se decoreaza cu felii de rosii si verdeata.

 


trafic