Salata cu de toate

Salata cu de toate

Author: Retete Culinare Noi
Ingredients
  • cartofi fierti in coaja, ardei gras, ceapa, castravete crud, masline, oua fierte tari, conserva de ton, maioneza, piper, sare, rosii pentru garnisit, patrunjel pentru garnisit
Instructions
  1. Se fierb cartofii in coaja, se racesc si se taie cuburi sau felii nu prea subtiri. Ceapa se taie julien. Castravetele se taie felii. Ardeiul se taie julien. Ouale se taie felii pentru ornat. Rosiile daca sunt mici se taie rondele, daca sunt mari, se taie felii. Patrunjelul se toaca. Tonul trebuie sa fie bucatele. Maslinele se lasa intregi.
  2. Se amesteca ardeiul, cartoful, castravetele, tonul, ceapa, maioneza (dupa gust), sarea, piperul, maslinele, apoi se orneaza cu maioneza, rosii, patrunjel tocat si masline.
  3. Se poate servi ca salata sau ca garnitura.