retete culinare

Ratatouille

Reteta din categoria: Mancaruri cu legume si zarzavaturi



Ratatouille

Gateste si

Ingrediente
orez, unt, ulei, ceapa, usturoi, condimente dupa gust, se pot adauga si legume, carne sau fructe de mare.

Mod de preparare
Folosim un orez de foarte buna calitate si curat, pe care-l tragem in unt cu ulei de masline in care am adaugat o ceapa, 1-2 catei de usturoi, ghimbir ras, camun, paprika, si dupa ce-a absorbit uleiul in bob il oparim cu apa clocotita cu sare-cantitatea de 2 1/2 din cantitatea de orez, acoperim si lasam la foc mic 12-14 minute, oprim focul si nu descoperim inca 19 min, inainte de a servi adaugam un praf de sofran si verdeata.

Comentarii

comments


Retete din aceeasi categorie

Reteta din catagoria: Diete

Paella delicioasa
Recipe Type: paste
Ingredients
  • 600 g file de peste (cod, s
Citeste reteta

Reteta din catagoria: Prajituri

Prajitura Morena
Recipe Type: prajituri
Prep time: 2 hours
Total time: 2 hou
Citeste reteta

Reteta din catagoria: Fără categorie

Peste prajit in sos de otet
Ingredients
  • Ulei de masline pentru prajit
  • 500 g pe
Citeste reteta

Reteta din catagoria: Retete de post

Ardei umpluti
Ingredients
  • 18 – 12 ardei grasi
  • 200 g ciuperci
  • 100 g orez
Citeste reteta

Reteta din catagoria: Aperitive cu peste

Ingredients
  • ulei de floarea-soarelui-4 linguri
  • ceapa alba-1 bucata
  • usturoi uscat-2 catei
  • ardei gras-1 bucata
  • morco
Citeste reteta

Reteta din catagoria: Salate reci

Puisori in cuib (pentru 2 persoane)
Prep time: 30 mins
Total time: 30 mins
Ser
Citeste reteta