Piept de pui cu susan si garnitura de conopida sau broccoli

Ingrediente
300 g conopida sau broccoli,
4 bucati piept de pui dezosat,
sare,
piper,
3 linguri amidon sau zeamil,
5 linguri untdelemn,
1 pachetel seminte de susan (se gasesc in comert),
1/4 apa fiarta cu Vegeta sau Delikat,
5 linguri maioneaza amestecata cu 1 lingura de mustar.

Mod de preparare
Se curata conopida sau broccoli, se spala si se desface in buchetele. Se spala pieptii de pui, se zvanta, se sareaza, se pipereaza, se ung cu o parte din amidon. Se prajesc 8 minute in 3 linguri de untdelemn incins. In ultimul minut, se presara pe pieptii de pui semintele de susan.
Se incinge restul de untdelemn si se caleste in el conopida sau broccoli. Se toarna apa fiarta cu Delikat sau Vegeta, sosul de maioneza amestecat cu cealalta parte de amidon si se lasa la fiert, pana ce legumele se inmoaie. Se condimenteaza, se servesc langa pieptii de pui prajit.