retete culinare

Pasca cu branza de vaci

Reteta din categoria: Retete de pasti
Pasca cu branza de vaci

Gateste si

De ce avem nevoie?

  • fazani;
  • lamai;
  • portocale medii;
  • cepe;
  • 16 cateti de usturoi;
  • 1 l de vin rosu;
  • foi de dafin;
  • cimbru;
  • coriandru;
  • boabe de piper;
  • 1 kg de cartofi.

Aceste ingrediente sunt calculate pentru 4 portii.

Cum se prepara reteta vanatoreasca?

Totul este foooarte simplu…. Se curata fazanii si se pun intr-o cratita. Se adauga portocale si lamai taiate rondele, catei de usturoi pisati, ceapataiata solzi si restul de condimente dupa gust. Toate acestea se acopera cu vin rosu si se lasa la marinat in frigider timp de minim 24 de ore.

Inainte de a se baga la cuptor se curata cartofii, se taie rondele si se aseaza in tava. Fazanii se pun pe patul de cartofi si se impaneaza cuusturoi. Se adauga vin rosu si se lasa aproximativ 2 ore la cuptor. Ai grija ca din cand in cand sa stropesti fazanii cu sosul din tava!


Retete din aceeasi categorie

Reteta din catagoria: Diete

Paella delicioasa #ratingval# from #reviews# reviews Print Recipe Type: paste Ingredients 600 g file de peste (cod, sajau, hering) 200 g orez un varf de lingurita sofran 3 cepe 2 ardei grasi 5 rosii 100 g mazare 1 lingurita zahar 1 lingurita rasa boia de ardei iute 2 catei de usturoi 1 legatura patrunjel sare piper Instructions Curatati ceapa si ardeiul gras, spalati-le si taiati-le …

Reteta din catagoria: Prajituri

Prajitura Morena #ratingval# from #reviews# reviews Print Recipe Type: prajituri Prep time: 2 hours Total time: 2 hours Ingredients 2 foi de pandispan cu cacao (din comert) Pentru blatul cu nuca : 5 oua 5 linguri de zahar 3 linguri de faina 1 plic praf de copt 4 linguri de nuca Crema: 2 plicuri budinca Dr.Oetker cu vanilie 600 ml lapte 5 linguri de zahar …

Reteta din catagoria: Fără categorie

Peste prajit in sos de otet #ratingval# from #reviews# reviews Print Ingredients Ulei de masline pentru prajit 500 g peste (macrou, biban de mare sau platica de mare) Faina 2 cepe medii tocate Un praf de chili 3 – 4 catei de usturoi tocati 1 lingurita rozmarin uscat 2 foi de dafin 100 ml vin rosu 100 ml otet de vin rosu Sare Instructions Incingeti …

Reteta din catagoria: Retete de post

Ardei umpluti #ratingval# from #reviews# reviews Print Ingredients 18 – 12 ardei grasi 200 g ciuperci 100 g orez 1 ceapa 1 cutie rosii in suc sau 3 -5 linguri bulion patrunjel verde sare, piper, ulei, optional vegetal Instructions Ceapa se toaca si se caleste in ulei incins. Se adauga ciupercile taiate si orezul, spalat in prealabil. Cand ceapa devine sticloasa, se stinge cu o …

Reteta din catagoria: Aperitive cu peste

Ingredients ulei de floarea-soarelui-4 linguri ceapa alba-1 bucata usturoi uscat-2 catei ardei gras-1 bucata morcov-2 bucati telina-1bucata rosii in bulion-400 ml vin alb-200 ml faina-4 linguri piper-10 boabe dafin-2 foi patrunjel sare piper cimbru crap-250 g Instructions Bucatile de peste se sareaza si se pipereaza (poza 1) apoi se dau prin faina. Se incing intr-o tigaie 3 linguri de ulei si pestele se rumeneste pe …

Reteta din catagoria: Salate reci

Puisori in cuib (pentru 2 persoane) #ratingval# from #reviews# reviews Print Prep time: 30 mins Total time: 30 mins Serves: 2 Ingredients Cuibul: 6 batoane de surimi 200 g branza topita 2 oua fierte 100 g boabe de porumb fiert 4 linguri maioneza o lingura mustar sare, piper Puisori: 2 oua fierte 1 lingurita mustar 2 linguri ulei de masline 2 linguri de branza de …