retete culinare

Pasca cu branza de vaci

Reteta din categoria: Retete de pasti



Pasca cu branza de vaci

Gateste si

De ce avem nevoie?

  • fazani;
  • lamai;
  • portocale medii;
  • cepe;
  • 16 cateti de usturoi;
  • 1 l de vin rosu;
  • foi de dafin;
  • cimbru;
  • coriandru;
  • boabe de piper;
  • 1 kg de cartofi.

Aceste ingrediente sunt calculate pentru 4 portii.

Cum se prepara reteta vanatoreasca?

Totul este foooarte simplu…. Se curata fazanii si se pun intr-o cratita. Se adauga portocale si lamai taiate rondele, catei de usturoi pisati, ceapataiata solzi si restul de condimente dupa gust. Toate acestea se acopera cu vin rosu si se lasa la marinat in frigider timp de minim 24 de ore.

Inainte de a se baga la cuptor se curata cartofii, se taie rondele si se aseaza in tava. Fazanii se pun pe patul de cartofi si se impaneaza cuusturoi. Se adauga vin rosu si se lasa aproximativ 2 ore la cuptor. Ai grija ca din cand in cand sa stropesti fazanii cu sosul din tava!

Comentarii

comments


Retete din aceeasi categorie

Reteta din catagoria: Diete

Paella delicioasa
Recipe Type: paste
Ingredients
  • 600 g file de peste (cod, s
Citeste reteta

Reteta din catagoria: Prajituri

Prajitura Morena
Recipe Type: prajituri
Prep time: 2 hours
Total time: 2 hou
Citeste reteta

Reteta din catagoria: Fără categorie

Peste prajit in sos de otet
Ingredients
  • Ulei de masline pentru prajit
  • 500 g pe
Citeste reteta

Reteta din catagoria: Retete de post

Ardei umpluti
Ingredients
  • 18 – 12 ardei grasi
  • 200 g ciuperci
  • 100 g orez
Citeste reteta

Reteta din catagoria: Aperitive cu peste

Ingredients
  • ulei de floarea-soarelui-4 linguri
  • ceapa alba-1 bucata
  • usturoi uscat-2 catei
  • ardei gras-1 bucata
  • morco
Citeste reteta

Reteta din catagoria: Salate reci

Puisori in cuib (pentru 2 persoane)
Prep time: 30 mins
Total time: 30 mins
Ser
Citeste reteta