Omleta cu pastrama

Ingrediente
2 oua,
piper,
delicat dupa gust,
faina,
pastrama,
patrunjel pentru ornat,
ulei.
Mod de preparare
Punem toate ingredientele pe masa, taiem cuburi 2 centimetri pastrama, o lasam pe fund o vreme.
Luam un bol, spargem ouale si le punem in bol, punem delicat, piper, faina si incepem sa batem pana cand nu mai sunt cocoloase si ingredientele formeaza o pasta moale si daca va iese prea groasa puneti putina apa dupa care punem ulei in tigaie si lasam putin sa stea ca sa se incinga cat de cat si luam pastrama de pe fund si intindem pastrama in toata tigaia, dupa care luam si bolul si rasturnam pasta peste pastrama.
Luam o lingura de lemn, asteptam putin si dupa aceea intoarcem pe partea cealalta si asteptam.
Intre timp luam o farfurie intinsa si legatura de patrunjel, taiem din legatura doua frunze.
Luam omleta, o punem in farfurie si cu cele doua bucati de patrunjel pe deasupra poate si niste muraturi.