Omleta cu legume sau frittata

Ingrediente
5 oua,
2 dovlecei,
1/2 ardei gras rosu,
1/2 ardei gras galben sau verde,
ulei de masline, sare, piper,
se pot folosi orice alt tip de legume,
patrunjel tocat marunt,
1 catel de usturoi.

Mod de preparare
Dovlecelul se taie rondele, ardeii se taie fasii subtiri.
Se pune ulei intr-o craticioara, se calesc toate ingredientele cu usturoiul.
Dupa ce s-au calit se dau deoparte, se scurg si se racesc.
Separat se bat ouale bine cu patrunjel, sare, piper, iar la sfarsit se adauga legumele racite si scurse.
Intr-o tigaie de teflon se incing 2 linguri de ulei, se adauga toata compozitia si se amesteca pana se absoarbe tot lichidul.
Se lasa focul mic, iar cand este coapta se intoarce si pe partea cealalta.