Irish stew

Ingrediente
8 cotlete de miel,
4 felii pastrama,
1 lingura ulei,
1 kg cartofi taiati felii groase,
3 morcovi taiati stifturi,
3 cepe potrivite, taiate mai mare,
2 cesti zeama concentrata de vita (Knorr+apa),
1 lingurita cimbru tocat (proaspat),
patrunjel verde tocat pentru garnisit.

Mod de preparare
Se curata cotletele. Se taie pastrama fasii late de 2 cm si se prajeste in uleiul incins, pana ce se rumeneste frumos si devine crocanta. Se scoate din tigaie si se lasa sa se scurga.
Se pun intr-un tuci jumatate din cartofi, morcovi si ceapa, se condimenteaza cu piper si putina sare si se adauga pastrama taiata fasii. Se pun deasupra cotletele si se acopera cu restul de cartofi, morcovi si ceapa.
Se toarna peste ele zeama concentrata de vita, se incorporeaza cimbrul, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba incet, la foc mic, circa o ora, pana ce se inmoaie bine carnea. Se serveste garnisita cu patrunjel verde tocat.