Friptura la cuptor

Friptura la cuptor

Author: Retete Culinare Noi
Ingredients
  • carne de porc nu prea grasa,
  • 2 cepe,
  • un morcov,
  • rozmarin,
  • piper boabe,
  • sare,
  • vegeta (nu prea multa),
  • 1/2 pahar vin alb,
  • unsoare (untura) de porc,
  • 2-3 ardei rosii si verzi,
  • rosii (sau bulion),
  • ketchup picant.
Instructions
  1. Se ia carnea si se taie felii de 2 cm grosime, se condimenteaza cu piper, sare, vegeta, se aseaza intr-o tava unsa bine cu unsoare de porc, se aseaza ceapa si morcovul taiate rondele, la fel si ardeiul avand grija sa punem feliile rosii in combinatie cu cele verzi, se pun si rosiile rondele sau bulionul, se adauga rozmarinul, dupa care se toarna 250 ml apa sau supa de carne, se da la cuptor 30-45 min la foc nu prea tare, cand e gata se pune ketchup-ul si vinul si se mai da la cuptor 5-10 min.